Junior szoftvertesztelő képzés valósult meg a Jamba Hungary Alapítványnál

Junior szoftvertesztelő képzés valósult meg a Jamba Hungary Alapítványnál


Összefoglaló

Megszerezte képesítését az első megváltozott munkaképességű szoftvertesztelő csoport. A versenyképes tudást adó képzés a Magyaroszágon két éve működő Jamba Hungary szervezésében valósult meg, melyről közösségi oldalain adott hírt a szervezet.

2022. április 21.

 

 

A képzés a Prezi és a SignCoders együttműködésével jött létre és több mint egy évig tartott. Az öt frissen végzett junior teszter közül már ketten el is helyezkedtek, hárman még állást keresnek.

 

A Jamba Hungary nonprofit szervezetként fogyatékossággal élő emberekért dolgozik abból a célból, hogy versenyképesebbek, ellenállóbbak, és sikeresebbek legyenek a munkaerő-piacon és a mindennapi életben. Fontosnak tartják a diszkrimináció csökkentését, és egy befogadóbb környezet elérését mind intézményi, mind társadalmi szinten.

Tevékenységük is mindezek szellemében zajlik. Képzéseket szerveznek fogyatékossággal élő fiataloknak, melyek akadálymentesek. Magas minőségű, versenyképes, a munkaerő-piac elvárásaihoz igazodó és azonnal használható tudást adnak. Egyéni coaching keretében segítik a hozzájuk forduló megváltozott munkaképességű álláskeresők munkába állását és későbbi karrierútját. A munkáltatókat igényfelméréssel, tréningekkel, tanácsadással segítik azon az úton, hogy befogadóbbá váljanak. Rendszeresen szerveznek workshopokat, programokat, emellett nagyon fontosnak tartják az online kommunikációt; minden megmozdulásukról és sikerről beszámolnak a közösségi média felületein, ezáltal is formálva a közvéleményt, és elősegítve a fogyatékossággal élők minél magasabb szintű elfogadását.

Önkénteseket folyamatosan várnak, aki tehát valamilyen tevékenységgel hozzá tud járulni tevékenységükhöz, az alábbi oldalon jelentkezhet: https://jambacareers.hu/partnerek/

Emellett az SZJA 1%-ának felajánlásával is tudják segíteni a szervezet működését:

Forrás:
https://jambacareers.hu/
https://www.instagram.com/p/CcVNCOwqsuJ/

Csoportkép
Vissza