Érték Vagy! magazinműsor

Érték Vagy! magazinműsor


Összefoglaló

2024-ben elindult az Érték Vagy! magazinműsor, amely az Érték Vagy! Program újabb állomásaként heti magazinműsor keretében mutatja be a megváltozott munkaképességű és fogyatékos személyek munkaerő-piaci integrációjáért tett különböző lépéseket.

2024. február 04. TV2

#fogyatékosság #értékvagy #civil szervezet #szolgáltatás #példamutatás

 

Az Érték Vagy! Program 2019-ben indult, a Belügyminisztérium Gondoskodáspolitikáért Felelős Államtitkárság, illetve Fülöp Attila államtitkár kezdeményezésére. A program célja, hogy egyesítse a gazdasági és a szolidáris felelősségvállalást, mert a megváltozott munkaképességű embertársaink foglalkoztatásának elősegítése egyaránt fontos a nemzetközi cégóriásoknak, az állami munkaadóknak, és a magyar családi vállalkozásoknak is. A Program küldetése emelett az, hogy felhívja a társadalom figyelmét arra, hogy a megváltozott munkaképességű emberek értéket képviselnek, és nem csupán a munkában.

Az Érték Vagy! Program következő elemeként 2024. januárjában elindult az Érték Vagy! Magazinműsor a TV2-n, egy esélyegyenlőségi műsor hátrányos helyzetű emberekről, történetükről, életükről, nehézségeikről, sikereikről, segítőikről. Sportolókról, akik a parasportban érnek el emberfeletti teljesítményt. Cégekről, akik megváltozott munkaképességű munkavállalókat foglalkoztatnak. Eseményekről, ahol a hátrányos helyzetű embertársaink vannak fókuszban. Díjátadók, ahol a hátrányos helyzetűekért dolgozókat ismerik el.

Az alábbiakban, ingyenes regisztráció és bejelentkezés után lehet megtekinteni az első 4 adást:

1. rész:

 

2. rész:

 

3. rész:


4. rész:


 


Forrás:

  • Fülöp Attila Facebook oldal
  • TV2

 

 

Az Érték Vagy! Magazinműsor borítóképe a TV2 streaming felületéről.
Vissza