Regisztrációs segítség Álláskeresők részére

 

Jelszó

A jelszó esetében elvárás, hogy minimum 5 karakterből álljon, amely ékezet nélküli betűket és legalább egy számot tartalmaz.

 

Iratok

A gördülékeny regisztráció érdekében célszerű előkészíteni a megváltozott munkaképességhez kapcsolódó iratokat, így például az ellátást megállapító határozatot, komplex szakvéleményt, vagy szakhatósági állásfoglalást.

 

Regisztráció kitöltése

Bejelentkezést követően a Profilban a regisztráció befejezéséhez az alábbi lapfüleket kell feltölteni adatokkal:

 

Kötelező mezők

Minden "csillagozott" mező kitöltése kötelező.

 

Egészségi állapotra vonatkozó adatok

Az egészségi állapotra vonatkozó adatokat a rendszer azért tárolja, hogy az elérhető kínálatból a lehető legmegfelelőbb állásokat tudjuk Önnek ajánlani. Munkáltatók és más álláskeresők ezeket az érzékeny adatokat nem láthatják majd.

 

 

Álláskeresés megkezdése

A portálon történő álláskeresés megkezdéséhez elengedhetetlenül szükséges, hogy a Profil kezelés menüpont alatt található két oldal, az Alapadatok, valamint a Megváltozott munkaképesség csillaggal (*) ellátott mezői maradéktalanul kitöltésre kerüljenek, ugyanis ezek hiányában állásajánlatra jelentkezni nem lehet.

 

 

Adatok mentése

Az adatok csak abban az esetben kerülnek rögzítésre, ha az oldal alján található Mentés nyomógombra kattint.

 

 

Dokumentumok feltöltése

A portálra dokumentumot feltölteni (önéletrajz, motivációs levél, végzettséget igazoló dokumentum, stb) kizárólag PDF formátumban lehetséges. Felhívom a figyelmét, hogy amennyiben Word szövegszerkesztőt használ, úgy a „Mentés másként” funkció használatával lehetősége van PDF formátumban elmenteni dokumentumát.

 

 

Profilkép

Profilképet feltölteni kizárólag JPG, JPEG, GIF, vagy PNG formátumban lehetséges.

 

 

Felhasználói kézikönyv

Amennyiben segítségre van szüksége, vagy elbizonytalanodik a regisztráció során, kérem tekintse meg a felhasználói kézikönyvet.

 

Általános szerződési feltételek

Az Általános szerződési feltéteket a regisztráció végrehajtásával elfogadom és magamra nézve kötelező erejűnek ismerem el.

 

Állásajánlatok

Amennyiben végzett az adatok feltöltésével, úgy az Állásajánlatok menüpont alatt látja a meghirdetett állásokat.

 

 

Vissza