“PÉLDAKÉP - PÉLDAKÉPP” díj az Érték Vagy! program keretében

“PÉLDAKÉP - PÉLDAKÉPP” díj az Érték Vagy! program keretében


Összefoglaló

"Példakép - Példaképp" elnevezésű új díjat hirdetett meg az EMMI Szociális Ügyekért Felelős Államtitkársága, amelynek keretében példaértékű együttműködéseket, programokat, kezdeményezéseket keresnek, amelyek a szociális területhez kapcsolódó ügyeket mozdítják előre.

2022. február 07.

 

 

Fülöp Attila Szociális Ügyekért Felelős Államtitkár jelentette be Facebook oldalán, hogy Példakép - Példaképp néven új díj kerül meghirdetésre az Érték Vagy! program keretében, amelyre olyan, a fogyatékossággal élő, gyermekvédelmi gondoskodásban élő, vagy más szociális területhez kapcsolódó területeken megjelenő, példaértékű együttműködések, programok, kezdeményezések jelölését várják, amely kifejezi a gondoskodás, a felelősségvállalás és a #csakegyütt koncepció üzenetét.

Az Államtitkár bejegyzése alapján a “két éve indult Érték Vagy! programnak nem csupán az volt a célja, hogy erősítse a fogyatékos és megváltozott munkaképességű foglalkoztatást, hanem az is, hogy a kihívással küzdőkért felelősséget vállalók egymásra találjanak. Az elmúlt évek tapasztalata, hogy országszerte rengeteg magánszemély, szervezet, vagy cég vállal felelősséget közösséget formáló szociális ügyekben! Ezek felkutatásáért meghirdetjük a PÉLDAKÉP-PÉLDAKÉPP díjat!”

Olyan szemléletformáló, másokkal együttműködni tudó szervezeteket, cégeket, vagy személyeket keresnek, akik nem csupán segítséget nyújtanak, de a közösséget is formálják és motiválják! A díjra jelölhetőek olyan szervezetek, intézmények, személyek, cégek, amelyek / akik elkötelezetten segítik a szociális területen élők és dolgozók életét!

A jelöléseket az alábbi felületen lehet benyújtani a mai naptól:

https://www.ertekvagykonferencia.hu/?page=home#Peldakep

A jelölés határideje: 2022. FEBRUÁR 27.

 

A jelöléshez az elektronikus felületen csatolni kell egy maximum 1.500 karakteres indoklást arról, hogy miért példaértékű az az ügy, kezdeményezés, vagy program, amelyet a jelölt személy, szervezet, vagy cég megvalósít, valamint a jelölt személy által aláírt nyilatkozatot.

A bíráló bizottság tagjait azok a cégek, közéleti személyiségek és szervezetek alkotják majd, amelyek aktív tagjai és támogatói az Érték Vagy! programnak.

A Példakép-Példaképp díjakat 2022. március hónap során kerülnek majd átadásra.

 

 

Példakép díj ábra
Vissza