Az EFOP-1.1.1-15 projekt szakmai tevékenysége

Az EFOP-1.1.1-15 projekt szakmai tevékenysége

Eredmények Statisztikák és elemzések Szakmai innovációk Média Zárókiadvány

Az EFOP-1.1.1-15 kiemelt projekt szakmai tevékenysége 7,5 éven keresztül határozta meg a hazai foglalkozási rehabilitáció lehetőségeit. Az alábbi linkekre kattintva megismerheti a projekt tevékenységének részletes bemutatását:


Az EFOP-1.1.1-15 kiemelt projekt célja a megváltozott munkaképességű személyek nyílt munkaerő-piaci integrációjának elősegítése, a foglalkoztathatóság javítása és az aktív befogadás, többek között az esélyegyenlőség és az aktív részvétel előmozdítása érdekében.

A Projektben munkatársaink - a 2022.06.30-ig működő tanácsadói hálózat keretében - segítséget nyújtottak az egészségkárosodással élő vagy fogyatékos emberek és a munkaadók számára, hogy ügyfeleink minél gyorsabban megfelelő munkalehetőséghez, a partnereink minél hamarabb jó munkaerőhöz jussanak.

 

 

EFOP-1.1.1-15 PROJEKT

MEGVÁLTOZOTT
MUNKAKÉPESSÉGŰ EMBEREK

MUNKAADÓK

 

Szakmai eredményeink közül a legfontosabb, hogy a projekt által biztosított segítségnek köszönhetően, eddig

  • a több, mint 20.000 fős ügyfélkörünkből
  • közel 15.500 főt tudtunk foglalkoztatásba segíteni
  • a közel 4.000 munkaadói partnerünknél.

illetve, hogy

  • a projektbe bevont ügyfelek 50%-a (10.211 fő) állt munkaviszonyban (vagy dolgozott vállalkozóként) a projektből történő kilépést követő 30 napban.

A 2021. év végén végzett, 15 ezer korábbi ügyfelet érintő (telefonos megkeresésen alapuló) monitoring felmérésünk alapján a projektben (korábban és jelenleg is) résztvevő MMK személyek 56%-a állt foglalkoztatásban.

 

Vissza