Rehabilitációs állásbörze Budapesten, a Kesztyűgyárban – 2023.03.24

Rehabilitációs állásbörze Budapesten, a Kesztyűgyárban – 2023.03.24


Összefoglaló

Rehabilitációs állásbörzét szerveznek 2023. március 24-én délelőtt Budapesten, a VIII. kerületben, amelyre várják az állást kereső MMK személyeket és a toborzási szándékkal bíró munkaadókat.

2023. március 06.

 

#munkaerőpiac #állásajánlat #toborzás #állásinterjú #rendezvény

A Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt. fenntartásában működő Kesztyűgyár Közösségi Ház állásbörzét rendez a megváltozott munkaképességű álláskeresők részére 2023. március 24-én pénteken 10:00 és 13:00 óra között. A közösségi ház Budapest 8. kerületében, a Mátyás tér 15. szám alatt található, tevékenységi köreihez tartozik a kerületben élők szociális rehabilitációjának segítése.

Az állásbörzék vonatkozásában egy korábbi cikkünkben írtuk, hogy „az állásbörzék remek eszközei a munkaerő-piaci kereslet és kínálat összehangolásának, hiszen közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőséget teremtenek egyszerre több munkaadónak és álláskeresőnek, annak érdekében, hogy a jövőben közöttük foglalkoztatásra irányuló jogviszony jöhessen létre. A kifejezetten MMK személyeknek szóló rehabilitációs állásbörzék mellett a nem célzott állásbörzék is jó alkalmat jelenthetnek a munkaadókkal való kapcsolatfelvételre.” Ez alapján az MMK álláskeresőknek is érdemes élnie az állásbörzék kínálta személyes bemutatkozási lehetőséggel, és böngésznie az alkalmakat, mert a közvetlen kapcsolatfelvétel lehetősége nagymértékben növelheti az elhelyezkedés, illetve a munkahelyi megfelelés esélyét.

A Kesztyűgyár Közösségi Ház által szervezett állásbörze a következő partnerek közreműködésével valósul meg:

  • Budapest Főváros Kormányhivatala - Rehabilitációs Főosztály - Foglalkozási Rehabilitációs Osztálya
  • Fővárosi Álláskereső Iroda
  • Jamba Hungary
  • Motiváció Alapítvány
  • Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet
  • Munka-Kör Alapítvány a Hallássérültekért

Az állásbörzére várják a megváltozott munkaképességű álláskeresők és az érdeklődő munkaadók jelentkezését. A közreműködő partnerek a megváltozott munkaképességű álláskeresők nyílt munkaerő-piacon történő elhelyezkedését segítik elő a munkavállaló számára nyújtott szolgáltatásaikon keresztül. Tehát a börzére ellátogató megváltozott munkaképességű álláskeresők a résztvevő partnerek segítségével rátalálhatnak az őket kereső foglalkoztatókra.

A program a VEKOP -6.2.1-15-2016-00013 azonosító számú projekt keretében a Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt. szervezésében valósul meg.

 


Forrás:
Józsefváros Közösségeiért Nonprofit Zrt.

 

 

Állásbörze logója
Vissza