Bakosfa Kft.

Bakosfa Kft.

Az asztalosipari alapanyag előállítással és -kereskedelemmel foglalkozó cég vezetője arra törekszik, hogy egységesek legyenek a piaci megjelenésben, alapválasztékukban, akcióikban, beszállítóikban. Igyekszik eltanulni a multiktól azt, amit lehet, azaz: nagy mennyiségben árut beszerezni, erős márkanévvel biztosítani az ismertséget és vevői bizalmat, és eredményes marketing tevékenységet folytatni. Az országot behálózó apró barkácsboltokat nem konkurenciának tekinti, hanem meglévő vagy lehetséges partnerként hívja őket együttműködésre.

A megváltozott munkaképességű munkavállalók rutinfeladatokat végeznek, önálló döntéshozatalt igénylő munkára nem alkalmasak, folyamatos felügyelet alatt állnak. Ugyanakkor lehetőségük van a cégen belüli karrierre, előrelépésre is, képességeiknek megfelelő, de komplexebb feladatellátást igénylő munkakörbe is kerülhetnek. A megváltozott munkaképességű munkatársak által ellátott munkakörök teljes mértékben illeszkednek képességeikhez, így a foglalkoztatás mindkét fél elégedettségét szolgálja.

Miklós, a Bakosfa Kft. vezetője vallja, hogy a segítség nem áll meg ott, hogy egy vállalkozásból fogyatékosságbarát munkahely lesz. A vállalat a megváltozott munkaképességű munkavállalók alkalmazását jó példaként rendszeresen bemutatja vállalkozói körökben és különböző rendezvényeken, bemutatják, miért fontos és hasznos a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása, ezáltal kívánják ösztönözni a célcsoport foglalkoztatásának bővítését.

 

A jógyakorlatot bemutató rövidfilm ismertetése

Megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása részmunkaidőben

A megváltozott munkaképesség jellege: értelmi fogyatékos, pszichés beteg

A foglalkoztatás formája: részmunkaidő

 

A film

 
 

 

 

 

 

Forrásanyag

https://fszk.hu/wp-content/uploads/2018/07/revita_gyak_peldatar_reszmunkaido.pdf

Vissza