Hatékonyabb lett a Szerencsejáték Zrt. karitatív sorsjegyértékesítő hálózatának rendszere

Hatékonyabb lett a Szerencsejáték Zrt. karitatív sorsjegyértékesítő hálózatának rendszere


Összefoglaló

Biztonságosabbá, gyorsabbá és hatékonyabbá tette sorsjegyértékesítő rendszerét karitatív hálózatában a Szerencsejáték Zrt. Megváltozott munkaképességű dolgozóik már online kezelhetik készleteiket – közölte a vállalat csütörtökön az MTI-vel.

2022. január 28. MTI

 

 

A cég 2003 óta vezető szerepet tölt be a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatása területén, ennek keretében elhelyezkedési lehetőséget biztosít hallássérült, mozgáskorlátozott, továbbá egészségkárosodott munkavállalóknak a karitatív sorsjegyértékesítő hálózatán keresztül. 

A Szerencsejáték Zrt. a Spanyol Látássérültek Nemzeti Szervezete után Európában másodikként fejlesztette karitatív sorsjegyértékesítő hálózatának eladási rendszerét digitális értékesítéssé.

Az érintett munkavállalók a rendszerre csatlakozva már online kezelhetik készleteiket, ennek köszönhetően jelentősen megnövekedett az értékesítésre fordítható idő, és lehetőségük nyílik a nyeremények biztonságosabb és magasabb nyereményhatáron belüli beváltására is.

Az átállással az értékesítés gyorsabbá vált, a belső kommunikáció pedig hatékonyabbá.

Jelenleg 160 megváltozott munkaképességű munkatárs dolgozik értékesítőként 72 település több mint 110 értékesítő helyén – áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében.

A Szerencsejáték Zrt. szervezeti filozófiája, és a megváltozott munkaképességű személyek irányában tanúsított támogató hozzáállása segíthette a karitatív sorsjegyárusként dolgozó Ács Antalt, hogy az elsők között vegye át az Érték Vagy! program keretében életre hívott Mindennapi Hősök Díjat.

A képen a Szerencsejáték Zrt. egyik üzlete szerepel.
Vissza