Nagy Lépés Futárszolgálat

Nagy Lépés Futárszolgálat

Az alapítók Európában nem tudnak hasonló futárcégről, egyedülálló ötletüket azonban első körben Magyarországon terjesztenék ki.

A Nagy Lépés Futárszolgálat futárjai a tömegközlekedést használják. Bejárásuk van irodákba, hivatalokba, rendszeresen találkoznak és kommunikálnak megrendelőinkkel és zökkenőmentesen szállítják a rájuk bízott csomagokat.

A betanítás alatt egyénileg kísérik a futárokat, és megnézik, kinek milyen helyzet megoldása okoz problémát, majd átbeszélik, mikor hogyan kell reagálni, valamint azt, hol hogyan fogadták a szórólapot.

A Nagy Lépés futárjai a tömegközlekedést használják. Bejárásuk van irodákba, hivatalokba, rendszeresen találkoznak és kommunikálnak megrendelőinkkel és zökkenőmentesen szállítják a rájuk bízott A két alapító mellett jelenleg négy megváltozott munkaképességű futár, egy koordinátor és alkalmi jelleggel egy értékesítő dolgozik. Fő tevékenységük a szórólapozás színházak, kulturális intézmények megbízásából Budapest belvárosában, üzleti-bevételi szempontból ez biztosítja a stabilitást. Vállalnak csomagszállítást is, itt elsősorban céges ügyfeleik vannak. Futáraik napi négy órában dolgoznak, egy munkanapon 15-16 címet keresnek fel.

 

A jógyakorlatot bemutató rövidfilm ismertetése

A megváltozott munkaképesség jellege: autizmussal élő, enyhe fokú értelmileg akadályozott

A foglalkoztatás formája: részmunkaidő

 

A film

 

 

Forrásanyag

A Nagy Lépés projekttel megbízható csomagszállítást nyújtunk gyalog és tömegközlekedéssel olyan megváltozott munkaképességű emberek segítségével, akik máshol nehezen találnának hasznos munkát.

Európában is egyedülálló az autistákkal dolgozó magyar futárcég

https://forbes.hu/uzlet/europaban-is-egyedulallo-az-autistakkal-dolgozo-magyar-futarceg/

http://nagylepes.hu/

Vissza