Művész szemmel a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása

Művész szemmel a megváltozott munkaképességűek foglalkoztatása


Összefoglaló

Hogyan látja egy művész a megváltozott munkaképességű személyek mindennapi munkáját? Az Érték Vagy! album első lapjaiba pillanthattak be mindazok, akik a közelmúltban a Hegyvidéki Ízlelő Étteremben jelen voltak a Marian Szeidl Photography által készített művészi fotósorozat bemutatásán.

2022. July 26.

 

 

Az Érték Vagy! program legújabb elemének, a művészi albumnak első alkotásait Fülöp Attila, a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára tárta az érdeklődők elé.

„Nemcsak az volt a célunk, hogy segítsük a fogyatékkal élő emberek társadalmi befogadását, hanem az is, hogy a gazdasági szereplők ne féljenek megváltozott munkaképességű kollégákat foglalkoztatni.” – mondta az államtitkár, aki kiemelte, a megváltozott munkaképességűek segítésében a kormánynak, az önkormányzatoknak, a civil társadalomnak, az egyházaknak és a gazdasági szereplőknek is részt kell vállalniuk.

A készülő kötetet Szeidl Mariann fotóművész, Tábori-Simon José grafikusművész, Varga Kriszta főszerkesztő, Lakatos András főrendező neve fémjelzi.

 

Forrás:

A művészi fotósorozat bemutatása
Vissza