Lambda System Kft.

Lambda System Kft.

A cég fő tevékenysége az építőanyag-kereskedelem területén a korszerű építési megoldásokra, a rugalmas ügyfélkezelésre, valamint a széleskörű és magas színvonalú szaktanácsadásra terjed ki.

A vállalat nagyon nyitott és megértő volt a 2018-ban náluk elhelyezkedő autista munkavállalóval, aki mentorával sokat készült az állásinterjúra és arra, hogyan dolgozzon, hogyan végezze majd jól a munkáját. A munkáját lépésekre bontották, kialakították a munkaállomását, és belső mentort jelöltek ki mellé. A két mentor kapcsolata azóta is folyamatos a munkavállaló érdekében.

Azért, hogy a munka ne legyen unalmas, a 4 órás munkaidőt 2 óra irodai és 2 óra raktári csomagoló munkára bontották. A munkaidő kezdete is rugalmas, csak akkortól számít, amikor beér a munkahelyére, mert messziről jár dolgozni. Barátságos helyet, megfelelő nagyságú asztalt és fényt biztosítottak neki, ahol nincs nagy zaj, és a kollégák is folyamatosan figyelnek arra, hogy nyugodt, jó környezetben tudjon dolgozni.

Megfelelő irányítással a munkavállaló tökéletesen el tudja végezni a munkáját, sőt precizitása, alapossága kifejezetten segíti a kollégákat.

 

A jógyakorlatot bemutató rövidfilm ismertetése

A megváltozott munkaképesség jellege: autista

A foglalkoztatás formája: részmunkaidő

 

A film

 

 

Forrásanyag

https://www.auraegyesulet.hu/

Vissza