Érték Vagy! Konferencia

Érték Vagy! Konferencia


Összefoglaló

Érték Vagy! Konferenciát szervez az EMMI Szociális Ügyekért Felelős Államtitkársága 2022. január 27-én a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának további bővítése érdekében.

2022. January 05. https://www.ertekvagykonferencia.hu/

Az EMMI Szociális Ügyekért Felelős Államtitkársága és Fülöp Attila államtitkár a 2020. év elején megvalósult nagysikerű ÉrtékPlacc rendezvény folytatásakánt szervezi meg a Bálnában, 2022. január 27-én, a FOGLALKOZTATÁS, FELELŐSSÉGVÁLLALÁS és KÖZÖSSÉGTEREMTÉS értékek köré szerveződő, a MMK személyek munkavállalását népszerűsítő rendezvényt, elsősorban a témában dolgozó szakemberek és munkaadók számára.

Az Érték Vagy! Program keretében megrendezésre kerülő konferencia célja, hogy erősítse a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását, "mert az mmk-s foglalkoztatás egyszerre gazdasági, és egyszerre morális érték és érdek, ahogy egyszerre racionális üzleti döntés és közösséget erősítő felelősségvállalás is" - fogalmaznak a konferencia honlapján.

A konferencia színpadán látványos produkciók, inspiráló előadások, építő viták és lélekemelő beszélgetések váltják majd egymást. Megkóstolhatja, megtapinthatja és megértheti, miért nemzetközi színvonalú a magyar megváltozott munkaképességű foglalkoztatás.

Tavaly óta számtalan új piaci szereplő lépett be és erősítette az Érték Vagy! Program lendületéhez csatlakozva a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatását, ezért a konferencia egyik célja, hogy mérleget vonjanak, összegezzenenk és tapasztalatot cseréljenek illetve, hogy előre tekintsenek és irányt mutassanak a szervezők és a résztvevők.

A konferencián kerülnek majd kiosztásra a természetes személyeknek és szervezeteknek adományozható, 2021-ben alapított Érték Vagy! Díjak is.

Az EMMI SZOCÁT által 2019-ben elindított Érték Vagy! Program keretében az alábbi főbb mérföldkövek valósultak meg:

Az EMMI SZOCÁT által 2019-ben indított Érték Vagy! Program főbb mérföldkövei idővonalon: 2020 - ÉrtékPlacc, 2021 - Érték Vagy! Díj, 2022 - Érték Vagy! Konferencia

További információk és regisztráció az https://www.ertekvagykonferencia.hu/ honlapon érhető el.

Az Érték Vagy! Konferencia Facebook eseménye.

 

Érték Vagy! Konferencia nyitóképe
Vissza