Várják a szavazatokat „Az én fejlesztő fogim” pályázaton

Várják a szavazatokat „Az én fejlesztő fogim” pályázaton


Összefoglaló

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Fejlesztő Foglalkoztatási Osztálya idén második alkalommal hirdette meg az „Az én fejlesztő fogim” elnevezésű pályázatot, bízva abban, hogy a pályázat és a közösségi média által még több emberhez eljuthat a fejlesztő foglalkoztatás területén zajló értékteremtő munka.

2022. August 26.

 

#fogyatékosság #fejlesztő foglalkoztatás #foglalkozási rehabilitáció #pályázat

 

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság már több éve elhivatott a fejlesztő foglalkoztatásban résztvevő személyek nívós termékekeinek népszerűsítésében, amelynek kiemelt célja a foglalkoztatott személyek sikerélményének, motivációjának és hasznosságérzésének növelése.

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság idén második alkalommal hirdette meg az „Az én fejlesztő fogim” elnevezésű pályázatot a fejlesztő foglalkoztatásban dolgozó megváltozott munkaképességű és fogyatékossággal élő dolgozók számára.

A pályázatra jelentkező, fejlesztő foglalkoztatásban részt vevő foglalkoztatottak

  1. rajz/fotó/festmény,
  2. termék,
  3. videó
    kategóriában örökíthették meg, mit is jelent számukra a fejlesztő foglalkoztatás.

 

A felhívásra 137 érvényes pályamű érkezett, ami előbírálatot tett szükségessé. A bíráló bizottságba a Főigazgatóság négy főosztálya delegált tagokat, a bizottság elnöke Cséplőné Gönczi Veronika szakmai főigazgató-helyettes volt.

Az értékes alkotások közül kihívást jelentett a legjobb pályaművek kiválasztása, de végül összeállt a 20-20 pályaműből álló mezőny. Az alkotásokra augusztus 25-től lehet szavazni a Főigazgatóság Facebook-oldalán, minden kategóriában – rajz/fotó/festmény, termék és végül videó – a legtöbb like-ot kapott 3 pályamű kerül díjazásra.

 

A pályaművek az alábbi két mappában tekinthetőek meg az SZGYF facebook oldalán, ahol a szavazatokat (👍) is várják:

  1. 2022. évi "Az én fejlesztőfogim pályázat"
  2. 2022. évi "Az én fejlesztőfogim" pályázat videós pályaművei

 

Kép a fejlesztő foglalkoztatásról
Vissza