Állásbörzék megváltozott munkaképességű álláskeresőknek

Állásbörzék megváltozott munkaképességű álláskeresőknek


Összefoglaló

2021. őszén több időpontban és helyszínen kerültek megrendezésre állásbörzék megváltozott munkaképességű álláskeresők számára.

2021. September 21. https://motivacio.hu/

Az állásbörzék nagyszerű lehetőséget biztosítanak arra, hogy a munkát kereső emberek egyidejűleg több cég ajánlatával is megismerkedjenek és személyes kapcsolatot alakítsanak ki a munkát kínáló cégekkel. Nincs ez másként azon speciális állásbörzék esetén sem, melyeket kifejezetten megváltozott munkaképességű álláskeresők számára szerveznek. A cél a két fél közötti kapcsolatfelvétel elősegítése, a felek közvetlen és személyes találkozási lehetőségének megteremtése.

Idén ősszel több fővárosi civil szervezet bonyolított a Budapesten és Pest megyében élő, fogyatékos vagy megváltozott munkaképességű álláskeresők számára speciális állásbörzét. A Salva Vita Alapítvány börzéjén – amely több, mint 60 résztvevővel zajlott – könnyű fizikai munkákra, irodai asszisztencia területére és ügyfélkapcsolati munkakörökre jelentkezhettek a résztvevők. A résztvevők miután meghallgatták a cégek bemutatkozó előadásait, a prezentációkat követően közvetlenül vehették fel a kapcsolatot a munkáltatókkal, hogy érdeklődjenek az aktuális álláslehetőségek részleteiről.

A Motiváció Alapítvány állásbörzéjén megjelent munkáltatók standjainál az előzőhöz hasonló álláslehetőségekkel ismerkedhettek meg a résztvevők. Az alapítvány év végéig több börzét is tervezett,  2021. október 6-án is sor került börzére Budapest III. kerületében.

Az állásbörzéhez kapcsolódó részletes információkért keresse fel az Alapítvány honlapját.

Egy laptop kijelzőjén a következő szöveg áll: Állásbörze megváltozott munkaképességű álláskeresőknek
Vissza